KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Jawatan Kosong Kementerian Pertahanan Malaysia (Mindef) 2020. Minima PMR/ SRP/ PT3.

jawatan kosong kementerian pertahanan malaysia mindef terkini

Jawatan Kosong Kementerian Pertahanan Malaysia (Mindef) Sesi ambilan 2020. Segala info terbaru mengenai jawatan kosong kerajaan diupdate setiap hari disini. Sekiranya anda berminat untuk memohon mana-mana jawatan kerajaan ini, anda bolehlah bookmark website ini untuk tidak terlepas mendapatkan info terbaru jawatan ini. Maklumat Jawatan Kosong Kementerian Pertahanan Malaysia (Mindef) 1. PPemandu/Operator Jentera Pemunggah Gred H11 Deskripsi … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Jawatan Kosong APMM 2020. Minima SPM. Gaji RM1441– RM4152.

Jawatan Kosong APMM Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia

Jawatan Kosong APMM (Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia) Sesi 2020. Segala info terbaru mengenai jawatan kosong kerajaan dan temuduga bagi jawatan Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia diupdate setiap hari disini. Sekiranya anda berminat untuk memohon mana-mana jawatan kerajaan ini, anda bolehlah bookmark website ini untuk tidak terlepas mendapatkan info terbaru jawatan ini. Maklumat Jawatan Kosong APMM 1. LASKAR … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Jawatan Kosong Kerani UITM

Jawatan Kosong Kerani uitm table

Jawatan Kosong Kerani UiTM 2020. Pengambilan terkini bagi jawatan kosong 2020 UITM di Institut Pendidikan Neo (iNED) untuk sesi 2020. Semua pengambilan adalah layak kepada yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan. Info Jawatan Kosong Kerani UITM: Jawatan : Kerani N19 Skim Perkhidmatan : Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N19 Tarikh Tutup : 12 Jun 2020  (Jumaat) Lokasi … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Permohonan Guru SK SJKC

permohonan GURU SK SJKC 2020

Permohonan guru sk sjkc | Kepada calon yang layak serta berminat untuk memohon sebagai Guru Sekolah Rendah Kebangsaan (SK) dan Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan (SJKC), Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) mempelawa calon yang berkelayakan, berpotensi, berminat dan beriltizam untuk memohon bagi pengambilan khas guru seperti dibawah. Kerjakosong.co akan kongsikan kepada anda mengenai cara permohonan guru SK … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Muhyiddin Yassin PM ke 8!

Muhyiddin yassin pm 8

Agong perkenan melantik Presiden Bersatu Muhyiddin Yassin sebagai Perdana Menteri ke 8. Pada 29 Feb, Istana Negara telah menerima senarai pencalonan nama-nama bakal perdana menteri. Seri Paduka Baginda telah berkenan melantik YB Tan Sri Mahiaddin selaras dengan Perkara 40(2)(a) dan Perkara 43(2)(a) Perlembaagan Persekutuan. Istiadat Mengangkat Sumpah jawatan sebagai PM akan diadakan pada 1 Mac … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Jawatan Kosong Pasukan Simpanan Sukarela TLDM ~ Pegawai & Perajurit Muda

Jawatan Kosong Pasukan Simpanan Sukarela TLDM. Portal jawatan kosong kerajaan membawakan anda peluang pekerjaan di Jabatan Tanah dan Survei Sarawak yang kini dibuka untuk ambilan terbaru Februari 2020. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berminat serta berkelayakan bagi memohon jawatan seperti berikut:- Maklumat Jawatan TLDM Jawatan Yang Ditawarkan: 1. PENGAMBILAN BAKAL PEGAWAI & PERAJURIT … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Jawatan Kosong Lembaga Sumber Asli dan Alam Sekitar Sarawak (NREB)

Jawatan Kosong Lembaga Sumber Asli dan Alam Sekitar Sarawak (NREB). Portal jawatan kosong kerajaan membawakan anda peluang pekerjaan di NREB yang kini dibuka untuk ambilan terbaru. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berminat serta berkelayakan bagi memohon jawatan seperti berikut:- Maklumat Jawatan (NREB) Jawatan Yang Ditawarkan: 1. PENOLONG PEGAWAI KAWALAN ALAM SEKITAR C29 2. … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Cara Transfer Maybank2u Tanpa TAC Number

Cara Transfer Maybank2u Tanpa TAC Number img

Cara Transfer Maybank2u Tanpa TAC Number | Adakah anda seorang yang suka travel yang menggunakan Maybank2u sebagai alat untuk membuat pembayaran dan sebagainya? Jika anda selalu tertekan disebabkan nombor TAC lambat sampai terutama sekali apabila musim gaji, anda perlu baca tips dibawah. Kerjakosong.co akan kongsikan kepada anda cara untuk transfer menggunakan Maybank2U tanpa perlu menggunakan … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Cuti bersalin swasta

Cuti bersalin swasta | Ini adalah berita baik buat pekerja swasta. Kementerian Sumber Manusia telah mempertimbangkan bagi meluluskan permohonan cuti bersalin pekerja swasta dari 60 hari kepada 90 hari. Bagi golongan bapa pula, mereka akan memperoleh cuti “paterniti” selama tiga hari. Kerjakosong.co akan kongsikan selanjutnya mengenai cuti bersalin swasta. AKTA KERJA 1955 Tahukah anda jika … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Cara Memohon Jawatan Kosong Kerani Pos Malaysia

Cara Memohon Jawatan Kosong Kerani Pos Malaysia. Maklumat Lanjut Permohon : Klik Bawah Tarikh & Masa Temuduga: Syarat Kelayakan : Warganegara Malaysia berumur 18 – 30 tahun Minima SPM (Kepujian :BM, Matematik) (Lulus : English) Mahir dalam komputer Kemahiran berkomunikasi Alamat Temuduga: Pejabat Pengurus Negeri, Tingkat 4, Pejabat Pos Besar, Kompleks Dayabumi, 50670 Kuala Lumpur … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Semak Kelayakan Rumah PR1MA

Semak Kelayakan Rumah PR1MA |Bagi yang belum mengetahui mengenai Perbadanan PR1MA Malaysia (PR1MA), ianya ditubuhkan dibawah Akta PR1MA 2012 iaitu bagi merancang, membangun, membina serta menawarkan perumahan yang berkualiti tinggi dan berkonsepkan gaya hidup moden bagi penduduk bandar yang berpendapatan sederhana. Dengan harga diantara RM100,000 hingga RM400,000, anda mampu untuk memiliki kediaman di lokasi – lokasi … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Kisah Untung RM30k Jual Apam Balik

Kisah Untung RM30k Jual Apam Balik | Walaupun tidak mudah untuk sampai ke tahap ini, namun pasangan muda ini berjaya mengharungi cabaran tersebut hingga ke tahap sekarang. Bak kata Amalina, mereka pernah diangkut dengan majlis perbandaran, dikenakan saman, dibadai ribut, petirb sehingga khemah tempat berniaga tunggang langgang. Namun pada dia, semua yang terjadi serta dugaan … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Rahsia Penyimpanan Sehingga Sejuta

Rahsia Penyimpanan Sehingga Sejuta | Sudah semestinya kita mempunyai impian untuk mempunyai simpanan yang kukuh bukan? Seeloknya kita perlu menanam sifat suka menyimpan sejak kecil lagi. Apatah lagi apabila kita sudah dewasa dan masih kuat bekerja, pastinya untuk memiliki wang simpanan amatlah penting. Kerjakosong.co akan kongsikan kepada anda rahsia penyimpanan sehingga sejuta! Rahsia Penyimpanan Sehingga … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Perniagaan Paling Untung

Perniagaan Paling Untung | Pada zaman yang serba canggih ini membuat kita boleh melakukan pelbagai jenis perniagaan. Dengan wujudnya penggunaan internet secara meluas, ia dapat memberikan kita pulangan yang lumayan tidak kira dimana kita berada. Walaupun ramai yang sentiasa mencari ruang serta peluang untuk memulakan perniagaan namun masih ada yang terfikir – fikir sama ada … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Elak Ditipu Deposit Rumah Sewa

Elak Ditipu Deposit Rumah Sewa | Adakah ini adalah kali pertama anda bekerja luar dari kampung halaman yang jauh dari keluarga sehingga anda perlu mencari rumah sewa yang berdekatan dengan tempat kerja? Kebanyakkan yang pertama kali mencari rumah sewa tidak tahu menahu mengenai prosesnya serta terma – terma juga agak janggal bagi korang kan? Kebanyakkan … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Founder Kongsi Kisah Awal Bina Tudung Ruffle

Founder Kongsi Kisah Awal Bina Tudung Ruffle | Jika dilihat kejayaan seorang wanita iaitu pemilik tudung jenama Tudung Ruffle ini siapa sangka bahawa dia mempunyai lulusan dalam bidang kejuruteraan. Mesti anda tertanya – tanya, bagaimana boleh beralih bidang daripada kejuruteraan kepada bisnes tudung? kerjakosong.co akan kongsikan kepada anda mengenai kisah pemilik bisnes Tudung Ruffle ini … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Tiket Wayang RM5

Tiket Wayang RM5 | Siapa kaki wayang kat sini? Berita baik untuk korang sebab harga tiket wayang cuma RM5 je setiap hari Jumaat di GSC! Mesti korang tak percaya kan? Tapi memang betul, tapi yang penting korang kena lakukan pembayaran menggunakan UOB YOLO Credit Card! Korang jangan lepaskan peluang ni sebab promosi ni valid hingga … Read more

KerjaKosong.Co » Lain-Lain » Page 2

Jawatan Kosong WWF-Malaysia

Jawatan Kosong WWF-Malaysia. Portal kerja kosong 2020 ingin berkongsi maklumat peluang pekerjaan yang kini dibuka di WWF-Malaysia dan kepada Warganegara Malaysia yang berminat serta berkelayakan dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan ini seperti berikut:- Maklumat Jawatan WWF-Malaysia Jawatan Yang Ditawarkan: 1. Project Coordinator Tarikh Tutup : 9 Januari 2020 Minima Kelayakan : Ijazah Gaji: RM3,500.00 Kelayakan … Read more

×